Containerkørsel

Containerkørsel af skrot og metalaffald

Hos Stakroge Jern- & Metal Opkøb ApS tilbyder vi professionel containerkørsel i Grindsted, Vejle, Aarhus og resten af Midtjylland. Få blandt andet kørt dit metalskrot og metalaffald til en god pris. Vi har mange års erfaring som skrothandlere og har derfor også kørt containerkørsel for mange virksomheder, der gerne vil have hentet skrot eller lignende.

​Der kan være mange årsager til at få brug for containerkørsel. Det kan dels være, at du gerne vil have transporteret noget fra din virksomhed, til vores. Det kan også være når du har brug for at få noget kørt andre steder hen. Vi tilbyder vores service til alle, der sætter pris på en pålidelig containertransport. Vi prioriterer sikkerheden højt i alle vores opgaver.

Kompetent containerkørsel for erhverv

Vi kører udelukkende for erhverv, der har behov for containerkørsel af den ene eller anden årsag. Da vi sælger metal og skrot til primært omsmeltning, kan du få en eller flere containere transporteret, således at du ikke selv skal bekymre dig om det.​

Vi har nogle kompetente chauffører, som er klar til at hjælpe dig med kørsel af container. Vi arbejder fleksibelt og efter din virksomheds behov. Kontakt os på (+45) 26 35 72 88, hvis vi skal lave en skræddersyet løsning til dig.

​Som virksomhed er vi ISO-certificeret og godkendt til, særligt at handle med større virksomheder. Vi er et seriøst foretagende, der tager vores arbejde alvorligt – og derfor kan du trygt komme til os, hvis du ønsker kørsel af container eller at køb af metaller til en konkurrencedygtig pris.

​Kontakt os for et tilbud på kørsel med container

Er du interesseret i høre, hvad containerkørsel koster? Så kan du ringe til os og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon (+45) 26 35 72 88 eller send en e-mail til connie@stakrogejern.dk.