Metalskrot og metalaffald

Hos Stakroge Jern- & Metalopkøb ApS, sælger og køber vi metalskrot og metalaffald af erhverv i Grindsted, Vejle, Herning, Aarhus og hele resten af Midtjylland.

Attraktive priser på metalaffald og metalskrot

Hos Stakroge Jern- & Metalopkøb ApS, sælger og køber vi metalskrot og metalaffald af erhverv i Grindsted, Vejle, Herning, Aarhus og hele resten af Midtjylland. Vi tilbyder yderst attraktive skrotpriser på jern og kobberskrot. Har din virksomhed brug for metaller til omsmeltning? Vi leveringsdygtige og pålidelige. Du får desuden altid en kvittering, så alt er 100% i orden.

Når vi modtager metalskrot og jernskrot, sorterer vi det i intet mindre end 40 forskellige bunker med metalaffald. Her er alle typer metaller som jern og kobber, hvilke er nogle af de mest populære slags, vi forhandler. Vi køber også gerne dit metalskrot, hvis vi kan få det til en god pris. Vi køber og sælger tilmed bil til skrot til attraktive priser.

Metalaffald og metalskrot til genbrug og omsmeltning

Når vi køber metalaffald, er det med henblik på videresalg til andre virksomheder, som kan bruge metaller til omsmeltning. Efter omsmeltning genanvendes det til produktion af det ene eller andet.

ISO-certificeret og 20+ års erfaring med metalaffald

Vi er en seriøs virksomhed, der er ISO-certificeret. Derfor er vi godkendt til at handle med andre større firmaer, og så har vi et indsamlerbevis, som vi fornyer hvert femte år.

Hos Stakroge Jern- og Metalopkøb har vi 20 års erfaring med salg og køb af jern- og metalskrot, så kom endelig til os, hvis du har brug for vejledning omkring metalaffald samt attraktive skrotpriser.

Vi giver dig gerne en god pris, på stedet, så du kan komme af med dit skrot. Vi ser det som værende en stor værdi, da vi ved, hvordan det skal sorteres og opdeles med henblik på salg.

Få mere information om vores priser på metalskrot

Er du interesseret i at høre mere om vores skrotpriser på jern- og metalskrot? Så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 26 35 72 88 eller sende en e-mail til connie@stakrogejern.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.