Skrotbiler

Skal din bil til skrot eller søger du skrotbiler i Grindsted, Vejle, Aarhus eller andre steder i Midtjylland.

Hvad sker der med skrotbiler?

Når vi sorterer skrotbiler, adskiller vi det så det hele kan genbruges.

Skrot din bil og få udbetalt skrotpræmie

Du har pligt til, at din bil skrottes på en forsvarlig måde. Vi er en seriøs virksomhed, som er miljøcertificeret og godkendt til at foretaget skrotning. Vi tager imod din skrotbil og sikre forsvarlig bortskaffelse af din bil. Der udbetales ikke skrotpræmie, hvis bilen er afmeldt før 1. juli 2000. 

Hvad får man i skrotpræmie på en bil?

Vi udbetaler skrotpræmie for din skrotbil efter Skrotningsordningen. Godtgørelsen for bilskrotning er følgende:

2200 kr. for benzin- og dieselbiler.

Hvis bilen er afmeldt før 1. juli 2000, har en totalvægt over 3500 kg. Eller er indrettet til befordring af mere end 9 personer, udbetales der ikke skrotpræmie.

Køb skrotbiler hos en seriøs fagspecialist

Vi har mere end 20 års erfaring med skrotning af bil og indgående indsigt i branchen, og derfor kender vi værdien af de forskellige typer metaller. Når du er kunde hos os, kan du være sikker på at få en god service. Vi lever af glade kunder, som kommer igen og igen, fordi de får en god pris samt på grund af oplevelsen med en imødekommende fagmand, der leverer varen. Sætter du pris på at handle med en pålidelig og troværdig fagmand, er vi det rette sted for dig. Så skrot din bil gennem os.

Kontakt os for priser på skrotbiler eller på at få din bil til skrot

Ønsker du priser på at få din bil til skrot, er du velkommen til at ringe eller skrive til os for et konkret tilbud. Vi har altid en medarbejder til rådighed, som kan hjælpe dig med et godt tilbud, uanset om du vil købe eller sælge skrotbiler.

Du kan kontakte os ganske uforpligtende på telefon (+45) 26 35 72 88 eller sende en e-mail til connie@stakrogejern.dk.