Profil

Stakroge Jern og Metalopkøb ApS er en professionel og kvalitetsbevidst skrothandler beliggende i Grindsted.

Velkommen til Stakrogejern og metalopkøb ApS

Stakroge Jern og Metalopkøb ApS er en professionel og kvalitetsbevidst skrothandler beliggende i Grindsted. Virksomheden blev grundlagt i 2010, og vores dygtige medarbejdere har over 20 års erfaring inden for branchen.

​Vi har i mange år været førende inden for opkøb af metalaffald og metalskrot, jernskrot, gamle landbrugsmaskiner og meget andet, som vi opkøber fra både private, kommuner og virksomheder. Vi tilbyder desuden gratis containerservice, når vi opkøber dit metalaffald.

​Vi har miljøet i fokus

Hos Stakrogejern og Metalopkøb ApS sørger vi for nedbrydning og genbrug af dit metalaffald på en miljøbevidst og sikker måde. Vi går derfor højt op i at sortere det metalskrot og jernskrot, vi opkøber, så det kan blive solgt videre til genbrug og omsmeltning.

Vi bestræber os hele tiden på at blive endnu bedre til at beskytte miljøet, og det afspejler sig i vores daglige arbejde, hvor vi har fokus på korrekt sortering og reducering af forurening.

​Professionalisme og kvalitet i fokus

Vores vigtigste vision hos Stakroge Jern og Metalopkøb ApS er at levere et professionelt stykke arbejde til den bedste pris. Vi tilbyder de bedste priser, du finder på markedet, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi sælger og opkøber metalaffald og forskelligt skrot i Grindsted, Vejle, Aarhus og resten af Midtjylland, og vi kommer også gerne forbi dig og henter dit metalskrot.

​Tøv ikke med at kontakte os!

Har du spørgsmål til vores ydelser, priser eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte Stakrogejern og Metalopkøb ApS på telefon (+45) 26 35 72 88 eller sende en e-mail til connie@stakrogejern.dk.