Kobberskrot

Stakroge Jern- & Metalopkøb ApS er en professionel skrothandler. Vi opkøber både større og mindre mængder af blandt andet kobberskrot.

Få en gode skrotpriser på dit kobber

Skal du af med dit kobberskrot?

Stakroge Jern- & Metalopkøb ApS er en professionel skrothandler. Vi opkøber både større og mindre mængder af blandt andet kobberskrot. Vi tilbyder fordelagtige skrotpriser på kobber. Med mange års erfaring inden for branchen har vi specialiseret os i at sorterer og videresælge metaller som kobber til omsmeltning og genbrug.

​Kobber er en af de mest genbrugte metaller

Kobber er en god ressource og er derfor et materiale, der anvendes til mange forskellige formål over hele verden. Faktisk er kobber det tredje mest genbrugte materiale i hele verden, og vi modtager hver eneste uge masser af kobberskrot, som kan være alt fra tagrender, gryder, kabler prydgenstande og lignende.

Metallet har enormt mange forskellige anvendelsesmuligheder i praktiske sammenhænge. Det er blandt andet er strømledende. Derudover kan det bruges samt som prydgenstande, såsom kobbervaser, bogstaver på gravstene og meget mere. Ligger du ende med skrot af kobber eller andre metaller? Så opkøber vi det gerne med henblik på at sortere det og sælge det videre til genanvendelse.

​Kobberskrot opkøbes til omsmeltning og genbrug

Ved køb af kobberskrot og andet metalaffald, sælger vi skrottet videre til andre virksomheder, som omsmelter metallerne. Herefter genanvendes metallerne til produktion. Vi er en seriøs, ISO-certificeret virksomhed med indsamlerbevis, som er godkendt til at handle med andre firmaer.

Læs vores miljøpolitik her.

Få et tilbud på kobberskrot – altid gode skrotpriser på kobber og jern

Uanset hvor meget kobberskrot, du ligger inde med og af hvilken art, er du velkommen til at kontakte os. Vi opkøber kobberskrot af private og erhverv i Århus, Herning området og Grindsted. Du kan altid få et uforpligtende tilbud på dit kobberskrot.

​Med mere end 20 års erfaring med skrotsortering, forsvarlig og miljøbevidst bortskafning samt videresalg af metaller, er vi den rette fagmand at gå til, når du vil af med metalskrot og jernskrot.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på kobber- og metalopkøb? Så kontakt os på telefon (+45) 26 35 72 88 eller sende en e-mail til connie@stakrogejern.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.