Metalopkøb og jernopkøb

​Vil du af med skrot, metalaffald eller jern, du har til at stå og fylde?

Forsvarligt og miljøvenligt metal​opkøb

​Vil du af med skrot, metalaffald eller jern, du har til at stå og fylde? Hos Stakroge Skrot, Jern- & Metalopkøb opkøber vi forskelligt skrot og metal. Vores adresse er i Grindsted, men vi har kunder spredt ud over hele Midtjylland, herunder Vejle, Herning og Aarhus. Vi kører gerne ud og henter dit skrot for dig. Du er altid velkommen til at ringe til os på 26 35 72 88 for at koordinere en afhentning.

​Jern- og metalopkøb til både din og vores glæde

Når vi laver jernopkøb eller metalopkøb, kommer vi med en container, vi kan få dit skrot i. Så bliver det transporteret på den mest forsvarlige måde til vores base i Grindsted.

I Grindsted finder vi så ud af, om dit skrot kan omsmeltes og videresælges, eller om det skal genbruges. Vi udfører jernopkøb og metalopkøb fra alle. Det er lige godt, om du er privat, fra det offentlige eller fra en virksomhed. Vi skal nok hjælpe dig.

Miljøvenligt opkøb af metal og jern

Det er af stor vigtighed for os, at vores genbrug og omsmeltning af det skrot, vi køber fra dig, sker på en miljørigtig og forsvarlig måde – uanset, om det handler om køb af jern, kobber, metal eller begge dele.

Derfor er vi meget grundige i vores sortering og omsmeltning. Vores dygtige hold har helt styr på, hvilke af de 40 forskellige metalkategorier skrottet skal deles op i. Derfor er metalopkøb gennem os et miljøvenligt valg.

Læs mere om vores miljøpolitik.

​Lad os hjælpe dig med metalopkøb og jernopkøb

Du kommer af med dit skrot på en forsvarlig, miljøvenlig og nem måde, og vi får skrot, vi kan omsmelte eller genbruge. Samtidig er du sikret gode skrotpriser på dit jern og metal såvel som skrotpræmie på biler. Er du interesseret? Så kontakt os på telefon (+45) 26 35 72 88 eller sende en e-mail til connie@stakrogejern.dk.