Vi tilbyder

Jern- og skrothandel til gode priser

Vi køber og henter dit skrot

Hos Stakroge Jern og Metalopkøb ApS er vi en professionel og alsidig skrothandler, der opkøber og sælger skrot og metalaffald i Grindsted, Vejle, Aarhus og resten af Midtjylland til konkurrencedygtige priser.

​Har du metalskrot eller metalaffald, du gerne vil sælge til os eller have transporteret fra et sted til et andet, tilbyder vi containerkørsel med professionelle og pålidelige chauffører.

​Salg af skrotbiler og metaller

Vi køber forskellige typer af jern og metaller samt modtagelse af skrotbiler med henblik på at sælge det videre til omsmeltning og genanvendelse til forskellige typer virksomheder.

Vi går højt op i at sortere det forskellige metalaffald grundigt og forsvarligt, og det fordeles derfor i op til 40 forskellige kategorier. Vi er derfor leveringsdygtige inden for mange forskellige type metaller, som vi sælger til de bedste priser på markedet.

Hos Stakroge tilbyder vi nedenstående:​

  • Opkøb af metalskrot
  • Salg af jern og metaller til genbrug og omsmeltning
  • Grundig og miljøbevidst sortering af metal
  • Ophug af skrotbiler / skrotning af bil
  • ​Gratis containerservice

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Uanset om du har en bil til skrot eller metalskrot, du gerne vil sælge, om du leder efter det rette metal til din virksomhed til omsmeltning og genanvendelse, eller om du har brug for professionel containerkørsel, klarer vi hos Stakrogejern og metalopkøb ApS opgaven for dig.

Har du spørgsmål til vores ydelser, priser eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte Stakrogejern og Metalopkøb ApS på telefon (+45) 26 35 72 88 eller sende en e-mail til connie@stakrogejern.dk.

​Vi ser frem til at høre fra dig!​